A maraton pályák...

Különféle legendák keringnek az MTB Singletrack Maraton pályáiról ...
Tőlünk délre a kezdők körében az a hír járja, hogy itt bizony enduro pályákon megy a verseny, és   egyes szakaszokon tolni kell a bicajt (igen, állítólag lefelé is!).
Akik jártasak a szingletrack-ek világában ezen csak mosolyognak, állítván, hogy bekötött szemmel is simán megy itt minden.
Az igazság valahol a kettő közt van. Mindenesetre a maratonos közösség körében egyre inkább az terjed, hogy ez a legszebb és   legélvezetesebb maraton pálya, nemcsak Szlovákiában. [Nbsp]
Bárhogy is legyen, alaposan tanulmányozd át az útvonalakat, mielőtt rajthoz állsz. Főként a frissítőhelyeket, mentőhelyeket és időlimiteket a pályán.          
Nem a jó rajt a lényeg, hanem egészségesen, nagy mosolyal érni el a célvonalat és egy év múlva visszatérni!
FIGYELEM ! Az útvonal egyes szakaszai védett természetben és olyan ösvényeken haladnak, ahol az erdőtörvény szerint tilos a kerékpározás. Kivétel csak a hivatalos edzés a pályán a verseny elotti napon és a verseny napján 10:00-16:00 között!
Kérünk, hogy tartsd tiszteletben ezeket a tényeket, és a természet védelmére vonatkozó általános szabályokat. Köszönjük!

75km ( 73km/ 1960m, 51km singletrack )

prémiumok : Igazság Hegye , Lajoska

Tapasztalt harcos vagy ? Imádod a singletrackeket ? Valami extra élményre vágysz ? 
Ezt a pályát úgy terveztük hogy a végén mindenkinek elege legyen a szingletrackből .
Viccet félretéve, a táv mind a 77 kilométere fokozott techniki tudást és öszpontosítást igényel. De, ne csüggedj ha nem vagy elit versenyző, sőt . Akkor is ajánljuk ha csak szereted a kihívásokat és szeretsz magad felett győzni. Aki ezen a távon végigmegy az bátran sorolhaja magát az igazi montisok táborába . Általában profi és amatőr egyaránt széles mosolyal ér be a célba. A táv a 41.km-ig azonos
az 50km-es távval. Innen jön egy plusz hurok a Fekete-erdő védett területén ahol a Hriesny-trail és a maraton legszebb, legöregebb, leghoszabb természetes singletrak-je a Michalkov is megtalálható .
VIGYÁZZ ! A limitpont kicsit szigorúbb (Jahodná nyereg (41.km) 14:00. (4 óra a rajttól). 

profil 75KM

SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE | Vytrvalostné preteky na horských bicykloch

50km ( 48km/ 1360m / 33km singletrack )

prémiumok : Igazság Hegye , Lajoska


A legjobbakból válogattunk ! Az útvonal 60% -a vezet singletrack-eken és KE-CY cyklo-traileken. Egyedülálló pálya nem csak Szlovákiában, hanem világszerte is. Idén a Davidoff trail második szakasza az új Flowtrail is belekerült. Nem titok, ehez a pályához nagyobb technikai tudás ajánlott. A pálya viszont úgy van öszerakva, hogy játékos és szórakoztató legyen, ne extrém. Nagy hangsúlyt fektetünk a nyomvonalak biztonságára és járhatóságára. Nem kell elit versenyzőnek lenned! A pálya limitideje nagyon baráti,
(Jahodná nyereg (41.km)) 15:00, 5 órával a rajttól), így kényelmes tempóban is maximálisan élvezhető.

Profil 50KM

20km ( 22km/560m )

Hallottál valami singletrackről és szeretnéd kipróbálni ? Akkor ez neked való.  A rövid távot amatőröknek és gyermekes családoknak terveztük, akik a hegyikerékpározással még csak ismerkednek. A pálya felvisz a verseny legmagasabb pontjára,  a Lajoskai menedékházhoz, innen viszont már csak élvezetes lefelék várnak és talán a te első néhány igazi szingletracked . Akár a gyermekeiddel, akár egy Ebike nyergében mész végig, az élmény garantált ! 

profil 20KM

A pálya jelölése

Az UCI és SZC Szabályainak megfelelően : Irányjelző táblák ( fehér alapú
tábla ) mutatják az irányt , kereszteződéseket , veszélyhelyzetet .
Segéd jelölés : PE szalagozás  "www..singletrackmarathon.com"
felirattal.  A pályán a frissítőpontok, speciális szakaszok és érdekességek
is jelölve lesznek .

hhh
Značenie trate | SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE
Značenie trate | SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE
Značenie trate | SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE
Značenie trate | SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE

Frissítés

Az energiaitalokat és kulacsokat a frissítőpontokon a Powerbar biztosítja Jahodna , Bankov és Hrešná frissítőpontokon  oszesen 120 drb hypotonikus  Powerbar 5 elktrolytes-el betöltött kulacs áll rendelkezésre   

  • „75km“ – 5x +cél
  • „50km“ – 3x +cél
  • „20km“ – 1x +cél

Rajt/cél terület

© 2024 Všetky práva vyhradné pre ProSport Team Košice o.z.